Verfmagie

TIJDELIJKE ACTIE: tot eind maart 2018 20 EUR, incl. verzending naar België!

Heb je ook van die oude spullen staan waarvan je vindt dat ze eigenlijk niet meer om aan te zien zijn, of dat ze op zijn minst toch niet meer in jouw interieur passen? Misschien heb je er al enkele naar de zolder verbannen?

In de stijl van de voorgangers Meubelmagie, Kalkmagie en Kleurmagie brengt Verfmagie je op een eenvoudige en begrijpelijke manier de technische basis bij van “patines en effecten”.  We tonen en leren een 20-tal verschillende effecten of patines die heel eenvoudig zijn en dus zeker ook in jouw bereik liggen. Al deze realisaties worden stap voor stap in beeld gebracht, zodat je ook een beter inzicht krijgt in de ware gedaantewisselingen die je met de technieken kunt creëren.
Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis creativiteit, en een beetje basiskennis om aan de hand van een aantal (eenvoudige) decoratieve verftechnieken jouw spullen die bewuste nieuwe look te geven.

We tonen je ook tal van andere realisaties met deze technieken, en die zullen je vast en zeker nog meer zullen inspireren….

 

» Technische gegevens

ISBN: 9789020902891
Verkoopprijs: 29,95 EUR
Eerste druk: 2012
formaat: 250 x 250
Paperback met flappen
Aantal pagina's: 160

Uitgave: Lannoo